24Moving AB

Utlandsflytt

Gratis prisförslag

Ett tryggt val

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Utlandsflytt

Flytta internationellt med oss

Planerar du att packa väskorna och ge dig av till ett annat land? Behöver du assistans med flyttprocessen?

Då kan vi glatt meddela att du har landat på rätt plats hos oss på 24Moving AB. Vi garanterar en bekymmersfri, säker och effektiv flytt utomlands, tack vare vår omfattande erfarenhet av internationella flyttningar av olika slag.

Kom ihåg att du kan dra nytta av RUT-avdraget om du planerar att flytta inom EU/EES.

RUT-avdrag EU/EES
Försäkrade
Trafiktillstånd

Flytthjälp

Vi tar hand om alla detaljer

När du står inför en flytt till utlandet, kan det vara en hel del att hålla reda på. Det är inte ovanligt att vissa detaljer faller mellan stolarna, särskilt om det är din första gång att flytta över gränserna. Men oroa dig inte, vi på 24Moving AB har varit med om det förr. Vi har hjälpt till med en rad olika flyttar till olika hörn av Europa och vet precis vad som behövs.

Om du vill så kan vi ta över hela processen. Det innebär att vi kan hjälpa dig med alla förberedelser samt själva transporten från ditt gamla hem till ditt nya hem utomlands. Vi hjälper dig såklart med det omvända, det vill säga om du ska flytta från utlandet hem till Sverige igen.

Vi bjuder gärna in dig till ett kostnadsfritt samtal om din kommande utlandsflytt. Om du sedan bestämmer dig för att anlita oss, kan vi garantera en problemfri flytt utomlands.

Slå en signal till oss på 24Moving AB idag för en pratstund och en gratis offert!