24Moving AB

Bohagsflytt

Gratis prisförslag

Ett tryggt val

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Bohagsflytt

En bohagsflytt är en viktig händelse som kräver ordentlig planering och genomförande. Att välja rätt flyttfirma är avgörande för en smidig bohagsflytt. 24Moving AB är en pålitlig partner som specialiserar sig på bohagsflytt för både privatpersoner och företag.

RUT-avdrag 50%
Försäkrade
Trafiktillstånd

Offert

24 Moving AB

Flyttjänster

24Moving AB erbjuder ett brett utbud av tjänster som omfattar packning, demontering och montering av möbler, säker transport, och mer.

Vi har ett professionellt team som specialiserar sig på att packa och säkra dina ägodelar på ett tryggt och effektivt sätt. Säkerhet är av yttersta vikt och det är en av anledningarna till att vi innehar ansvarsförsäkring vilket gör att dina tillhörigheter är försäkrade under hela flyttprocessen.

Använd gärna vår kubikräknare i samband med din offertförfrågan. Det gör så att vi kan ge ett mer precist prisförslag baserat på bohaget vi ska flytta.

Kubikräknare

24Moving AB strävar efter att möta kundens unika behov genom att erbjuda anpassade lösningar och flexibilitet. Vi använder modern utrustning och välplanerad logistik för att garantera en smidig och säker flytt.

Frågor & svar

Vi erbjuder gratis kostnadsuppskattningar baserade på dina specifika krav och behov.

Vi använder säkra packningsmetoder och följer strikta riktlinjer för att säkerställa en trygg transport. Alla dina ägodelar är försäkrade under hela flyttprocessen för extra trygghet.

Vi har hög tillgänglighet och kan hjälpa dig med kort varsel om så behövs. Kontakta oss redan nu!