24Moving AB

Flyttfirma Malmö

Gratis prisförslag

Ett tryggt val när du söker flyttfirma i Malmö

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Flytthjälp i Malmö – prima service

Som flyttfirma i Malmö erbjuder vi en trygg flytt med trafiktillstånd, F-skatt, ansvarsförsäkring, RUT-avdrag 50% samt goda omdömen.

Så kontakta oss gärna när du behöver en seriös flyttfirma som efter lång tid i flyttbranschen kan det här med flytthjälp.

Önskar du redan nu en offert/prisförslag går det bra att fylla i ett av våra formulär här på hemsidan. Vill du hellre ringa eller skicka ett vanligt mejl går det naturligtvis bra.

24Moving AB hjälper dig med flytten i Malmö och andra orter!

Trygg flytt med ansvarsförsäkring
50% RUT-avdrag på arbetet
Goda omdömen
Trafiktillstånd
Allt förekommande inom flytthjälp

Offert

24 Moving AB

Alla förekommande flyttjänster i Malmö

Som flyttfirma med kontor i Malmö har vi möjlighet att hjälpa till med alla förekommande tjänster inom flytthjälp.

Olika exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara traditionell flytthjälp där vi tar hand om en liten flytt eller en stor flytt. Vi kan flytta en tung möbel om du inte själv orkar, vi kan hjälpa till att forsla bort en möbel till kommunens återvinning, vi kan hjälpa ett företag med en kontorsflytt och så vidare.

Vi en stor bohagsflytt kan vi hjälpa till med alla förekommande moment som demontering, flyttpackning, bärhjälp, transport, montering samt rengöring av den gamla bostaden. Kontakta oss gärna om du undrar vad en flytt med oss kan kosta eller om du har en fråga, vi hjälper till.

För att underlätta ett pris kan du gärna fylla i vår kubikräknare, dock inget krav. Det underlättar alltid om vi har tydliga uppgifter om flyttens omfattning. Men om det känns krångligt kan vi naturligtvis ändå räkna fram ett bra pris.

Kubikräknare

Vare sig du står i startgroparna för att flytta ditt hem i Malmö som privatperson eller om du är på väg att ta itu med en företagsflytt, kan vi på 24Moving AB avlasta dig. Vi gör hela flytten mer lätthanterlig så att du istället kan fokusera på det som är viktigt.

Frågor & svar

I Malmö kan vår flyttfirma erbjuda alla olika tjänster inom flytthjälp.

Exempel på det kan vara demontering och flyttpackning, bärhjälp, montering, transport från A till B, flyttstädning, bohagsflytt, kontorsflytt och annan företagsflytt, magasinering av bohag och inventarier, bortforsling av möbler och skräp, utlandsflytt och så vidare.

Då vi som seriös flyttfirma i Malmö har F-skatt kan vi använda RUT-avdraget vid en bohagsflytt. Avdraget medger en reducering av tidigare inbetald skatt och innebär att arbetskostnaden då halveras.

För att du som privatperson ska kunna använda avdraget är kravet att du har en inkomst under det aktuella året.

Kontrollera gärna med Skatteverket vad som gäller i just ditt fall, dock brukar det sällan vara något problem att använda avdraget. Problem kan dock uppstå om du använt avdraget i mycket stor omfattning tidigare under året.

Som alla seriösa flyttfirmor i Malmö har vi naturligtvis en ansvarsförsäkring vilket är viktigt om det skulle inträffa en olycka eller en skada.

Trafiktillstånd har alla seriösa flyttfirmor i Malmö.

Tillståndet är mycket viktigt och är ett krav för att få köra gods yrkesmässigt ute på våra vägar.

Om trafiktillståndet skulle saknas och det händer en olycka kan ett försäkringsbolag faktiskt neka ersättning så chansa inte med det här.

Kontrollera trafiktillståndet inför din flytt här i Malmö eller på annan ort. Det går att kontrollera på Transportstyrelsens hemsida.

Naturligtvis har vår flyttfirma trafiktillståndet.