24Moving AB

Flyttfirma

Gratis prisförslag

Ett tryggt val

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Flytthjälp av högsta klass

På 24Moving AB tar vi hand om allt som rör din flyttning. Vi är en flyttfirma som levererar resultat i toppklass och garanterar dig en smidig upplevelse från början till slut!

Vår breda kompetens inom flyttbranschen och en omfattande samling av nöjda kunder är ett bevis på att vi har full koll på hur vi bäst tillgodoser dina flyttkrav. Vi ser till att du kan koppla av och njuta av resan, för att i slutändan vara helt belåten med arbetet vi utfört.

Dra dig inte för att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du önskar ett kostnadsförslag. Vi på 24Moving AB finns här för dig!

RUT-avdrag 50%
Försäkrade
Trafiktillstånd

Offert

24 Moving AB

Flyttar av alla storlekar

På 24Moving AB har vi specialiserat oss på flyttningar och vi har tillgång till all nödvändig utrustning och kapacitet för att ta oss an flyttprojekt av alla storlekar. Vi har allt som krävs för att säkerställa en smidig och trygg flytt.

Vi tillhandahåller en komplett lösning för din flytt, vilket kan inkludera allt från att packa dina ägodelar till att hantera bortskaffande av de föremål som inte kommer att följa med till ditt nya boende.

Använd gärna vår kubikräknare som kan hjälpa oss att ta fram en offert som är helt skräddarsydd efter just ditt behov.

Kubikräknare

Vare sig du står i startgroparna för att flytta ditt hem som privatperson, eller om du är på väg att ta itu med en företags- eller kontorsflytt, kan vi på 24Moving AB ta tyngden från dina axlar. Vi gör hela flytten mer lätthanterlig så att du kan fokusera på det som verkligen spelar roll.

Frågor & svar

24Moving AB erbjuder en rad olika flyttjänster för att möta alla dina flyttbehov. Vår målsättning är att göra din flytt så smidig och stressfri som möjligt.

En av de mest populära tjänsterna vi erbjuder är bohagsflytt. Oavsett om du flyttar inom samma stad eller till en annan del av landet, har vi erfarenheten och resurserna för att säkerställa att dina ägodelar kommer fram säkert och i tid. Vi tar hand om allt, från packning och transport till uppackning och montering på din nya plats.

För företag erbjuder 24Moving AB företagsflytt. Vi förstår att tid är pengar och vi arbetar effektivt för att minimera driftstopp och störningar i ditt företag. Vårt team av professionella flyttare har erfarenhet av att hantera allt från kontorsutrustning till tunga maskiner.

Om du planerar en internationell flytt, kan 24Moving AB hjälpa till med det också. Vi erbjuder internationella flyttjänster och kan hantera alla aspekter av flytten.

För dem som behöver extra utrymme erbjuder vi även förvaringstjänster. Våra säkra och klimatkontrollerade förvaringsutrymmen är det perfekta stället att förvara dina ägodelar, oavsett om det är på kort eller lång sikt.

24Moving AB erbjuder även specialflyttar för objekt som kräver extra omsorg, såsom konst, antikviteter, pianon och andra värdefulla föremål. Vårt team är utbildat i att hantera dessa objekt med största försiktighet och respekt.

Oavsett omfattningen eller komplexiteten i din flytt, kan du lita på 24Moving AB för att ge en högkvalitativ, pålitlig och kostnadseffektiv service. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och för att få en gratis offert.

Vi innehar en ansvarsförsäkring som ger ditt bohag ett heltäckande skydd vid eventuella olyckor eller andra missöden. Detta gör så att du inte behöver förlita dig på att vårt företag har ekonomin till att ersätta skador. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och vi tar varje incident på största allvar. Vi kommer att göra allt vi kan för att kompensera dig för eventuella förluster och se till att du är nöjd med hur vi hanterar situationen.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med en smidig och säker flytt.