24Moving AB

Om oss

Företaget grundades med en enkel idé i åtanke – att göra flyttprocessen enklare för alla inblandade. Med en lastbil, några starka ryggar och en hel del vilja, började 24Moving AB sin resa.

Idag är vi stolta över att kunna erbjuda en rad tjänster som täcker allt från packning och transport till rengöring och förvaring. Vi har ett team av erfarna och hårt arbetande individer som är redo att ta sig an alla utmaningar som kommer med en flytt.

Vi vet att varje flytt är unik och anpassar därför våra tjänster efter varje kunds specifika behov. Oavsett om du flyttar runt hörnet eller över landet, kan du lita på att 24Moving AB kommer att göra allt vi kan för att göra din flytt så enkel och stressfri som möjligt. Vi hjälper dig med flytthjälp både inom Sverige men också internationellt.

Om du står inför en flytt och letar efter någon som kan hjälpa dig att göra processen smidigare, kontakta oss på 24Moving AB.

Vi följer bohag 2010 vilket är ett regelverk som konsumentverket tagit fram i samarbete med flyttbranschen. Därtill följer vi även regelverket Kontor 2003 vilket är ett regelverk för flyttning av kontorsinventarier.

Ett tryggt val

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Såhär tycker några av våra kunder

Medelbetyg: 4.8/5 - Baserat på 48 recensioner