24Moving AB

Flyttstädning

Gratis prisförslag

Flyttstädning med städgaranti

Är du på jakt efter en betrodd flyttstädare som kan garantera att din tidigare bostad är fläckfri och i toppform? Hos 24Moving AB förstår vi vikten av att överlämna ditt gamla hem i ett oslagbart skick och erbjuder en detaljerad och tillförlitlig flyttstädning med städgaranti.

Vårt team av skickliga städexperter använder sig av toppmodern utrustning och beprövade tekniker för att försäkra att varje vrå blir skinande ren. Oavsett om det gäller att skura golv, tvätta fönster eller andra ytor, lovar vi att ditt hem kommer att se bländande rent ut.

RUT-avdrag 50%
Försäkrade
Städgaranti

Offert

Flytthjälp

Flyttstädningen – det sista momentet

Flyttprocessen innebär en hel del olika uppgifter som måste hanteras, vilket kan vara överväldigande om tidsramen är snäv.

En av dessa uppgifter är att organisera och sortera alla saker som ska följa med till det nya hemmet eller kontoret. Det kan också vara så att vissa föremål behöver transporteras till återvinningscentralen, second hand eller någon annan plats. Detta följs sedan av packning i flyttlådor och själva flytten av alla saker.

När alla dessa uppgifter är avklarade väntar flyttstädningen. Förhoppningsvis finns det fortfarande energi kvar för detta, men risken är att stressnivåerna kan vara höga innan allt är i ordning på båda adresserna. Med 24Moving AB vid din sida, blir flytten enklare och mindre stressig.

Gratis prisförslag

24 Moving AB

Ett tryggt val

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet