24Moving AB

Bortforsling

Gratis prisförslag

Ett tryggt val

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Bortforsling

Behöver du hjälp med bortforsling? Kontakta oss på 24Moving AB idag för en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt avfallsbehov.

Har du någonsin stått inför en stor rensning och undrat hur du ska bli av med allt överflödigt? Då kan bortforsling vara lösningen för dig.

Med bortforsling kan vi ta bort och transportera oönskade föremål från en plats till en annan. Det kan handla om allt från möbler och vitvaror till byggavfall och trädgårdsavfall.

Vi tar hand om allt från att samla in och transportera bort ditt avfall till att se till att det hanteras på ett miljövänligt sätt.

Vår process är enkel. Du kontaktar oss, vi kommer ut och gör en bedömning av vad som behöver forslas bort, ger dig en offert och om du godkänner den tar vi hand om resten.

Fyll i kontaktformuläret, ring oss eller skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi med ett prisförslag.

När du anlitar 24Moving AB för bortforsling kan du vara säker på att jobbet blir gjort på ett professionellt och effektivt sätt. Vi har lång erfarenhet och kunnig personal som ser till att ditt avfall hanteras på bästa möjliga sätt.

Frågor & svar

Kostnaden för bortforsling varierar beroende på mängden och typen av avfall som ska forslas bort. Kontakta oss för en offert. Tidsåtgången för bortforsling beror på mängden avfall och avståndet till avfallsanläggningen. Vi strävar alltid efter att utföra jobbet så snabbt och effektivt som möjligt.