24Moving AB

Flyttfirma Staffanstorp

Gratis prisförslag

Ett tryggt val för dig i Staffanstorp

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Flytthjälp i Staffanstorp med utmärkt service

Vår flyttfirma hjälper dig med flytten, naturligtvis med RUT 50%, ansvarsförsäkring och trafiktillstånd.

Vi på 24Moving AB i Staffanstorp har som mål att alltid ge ett resultat i toppklass när vi hjälper dig med flytten eller transporten.

Kontakta oss gärna om du funderar på att anlita en flyttfirma för din flytt eller om du nu direkt vill ha ett prisförlag. Vi på 24Moving AB finns här för att hjälpa dig!

50% RUT-avdrag
Ansvarsförsäkring och tryggt
Trafiktillstånd via Transportstyrelsen
Fina omdömen från kunder
Allt inom flytthjälp

Offert

24 Moving AB

Flyttar av olika storlekar i Staffanstorp

Vi på flyttfirman 24Moving AB erbjuder alla olika typer av flytthjälp, det kan då röra sig om allt från en liten flytt till en stor flytt.

Det betyder att vi exempelvis kan flytta en fåtölj inom en bostad eller en stor flytt där vi sköter om allt som exempelvis demontering, flyttpackning, transport och montering samt i ordningsställandet av den nya bostaden eller lokalen.

Med vår långa erfarenhet av olika typer av flyttuppdrag har vi naturligtvis alla hjälpmedel och all kunskap som behövs för din flytt.

Använd gärna vår kubikräknare, dock inget krav, vilket hjälper oss att räkna fram ett pris. Känns det krångligt är det bara att kontakta oss så hjälper vi till.

Kubikräknare

Vare sig du står i startgroparna för att flytta ditt hem i Staffanstorp som privatperson, eller om du är på väg att ta itu med en företags- eller kontorsflytt, kan vi på 24Moving AB avlasta dig. Vi gör hela flytten mer lätthanterlig så att du istället kan fokusera på det som är viktigt.

Frågor & svar

Vår flyttfirma i Staffanstorp erbjuder allt inom flytt och transport.

Exempel på det är bohagsflytt, företagsflytt, bortforsling av skräp eller gamla möbler, flyttstädning, olika transporter, utlandsflytt, magasinering och så vidare.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Staffanstorp har vi naturligtvis ansvarsförsäkring vilket är en trygghet för alla inblandade.

RUT-avdraget som gäller för hushållsnära tjänster reducerar kostnaden för arbetet med 50%. Förutsättningen för att kunna använda avdraget vid exempelvis en flytt i Staffanstorp är att det finns en inkomst så att det finns skatt att reducera.

Trafiktillstånd har vi via Transportstyrelsen vilket krävs för att professionellt få köra gods ute på våra vägar.

Detta tillstånd är mycket viktigt för om det händer en olycka under en flytt eller en transport kan ett försäkringsbolag faktiskt neka ersättning om tillståndet inte finns på plats.

Kontrollera tillståndet på Transportstyrelsens hemsida innan du anlitar en flyttfirma för din flytt.