24Moving AB

Flyttfirma Svedala

Gratis prisförslag

Ett tryggt val för dig i Svedala

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Flytthjälp i Svedala med bra service

Som flyttfirma hjälper vi dig med allt inom flytt och transport.

RUT 50%, trafiktillstånd och ansvarsförsäkring. När du anlitar oss för exempelvis din flytt i Svedala kan du se fram emot en trygg flytt som löper på utan problem.

Välkommen att kontakta oss inför din flytt om du har någon fundering. Önskar du ett prisförslag är det bara att kontakta oss via offertformulär, mejl eller via telefon. Vi på 24Moving AB hjälper dig!

Försäkrat och full trygghet
RUT-avdrag 50% på flytthjälp
Transportstyrelsens trafiktillstånd
Toppenomdömen från kunder
Alla förekommande flyttjänster

Offert

24 Moving AB

Flyttningar av olika storlekar i Svedala

Vår flyttfirma 24Moving AB har kapacitet att erbjuda alla olika typer av flytthjälp i Svedala.

Vi kan flytta en tung möbel, vi kan flytta ett kontor och vi kan ta hand om en stor bohagsflytt från början till slut.

Vid en stor flytt kan vi ta hand om röjning, sortering, demontering, flyttpackning, transporter och så vidare. Vi kan även ställa allt i ordning på den nya adressen om det önskas.

Använd gärna vår kubikräknare, vilket dock inte är något krav, när du önskar en flyttoffert. Det hjälper oss att räkna fram ett bra pris men om det är krångligt så hjälper vi naturligtvis till att räkna fram ett pris ändå.

Kubikräknare

Vare sig du står i startgroparna för att flytta ditt hem i Svedala som privatperson, eller om du är på väg att ta itu med en företags- eller kontorsflytt, kan vi på 24Moving AB avlasta dig. Vi gör hela flytten mer lätthanterlig så att du istället kan fokusera på det som är viktigt.

Frågor & svar

Som flyttfirma i Svedala kan vi åta oss alla olika typer av flyttuppdrag och transportuppdrag.

Några exempel är bohagsflytt, kontorsflytt och andra företagsflyttningar, flyttstädning, bortforsling av olika saker, olika typer av transporter, magasinering och förvaring, utlandsflytt och så vidare.

Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring som täcker en skada under flytten eller transporten i Svedala. Det har alla flyttfirmor som är seriösa och innebär en trygghet för er men även för oss.

RUT-avdraget innebär en skattereduktion på arbetskostnaden i samband med din flytt, vilket gäller privatpersoner.

Avdraget uppgår till 50% av arbetskostnaden vilket blir en betydande reducering av totalpriset, för exempelvis din flytt i Svedala.

Som alla seriösa flyttfirmor i Svedala har vi naturligtvis det viktiga trafiktillståndet som är en förutsättning för att få köra gods ute på våra vägar.

Det är Transportstyrelsen som utfärdar tillståndet och det går att kontrollera om en flyttfirma verkligen har detta tillstånd på Transportstyrelsens hemsida.

Om det skulle hända en olycka kan ett försäkringsbolag neka ersättning om tillståndet saknas, så chansa inte med det här.