24Moving AB

Flyttfirma Vellinge

Gratis prisförslag

Ett tryggt val för dig i Vellinge

Trafiktillstånd

Försäkrade

Prisvärda

Hög tillgänglighet

Flytthjälp

Flytthjälp i Vellinge till utmärkt service

Vår flyttfirma i Vellinge hjälper dig med flytten, smidigt och prisvärt. Full trygghet med ansvarsförsäkring, RUT-avdrag 50% samt trafiktillstånd.

Oavsett vad du behöver hjälp med så står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss gärna om du funderar på att anlita en seriös flyttfirma för din flytt eller om du funderar på något angående flytten.

Om du vill ha ett prisförslag går det bra att fylla i ett av våra offertformulär, mejla oss eller ringa till oss.

24Moving AB hjälper dig!

50% RUT-avdrag på arbetskostnaden
Ansvarsförsäkring och tryggt
Fina kundomdömen
Trafiktillstånd via Transportstyrelsen
Allt inom flytthjälp

Offert

24 Moving AB

Olika typer av flyttningar i Vellinge

Som flyttfirma i Vellinge har vi på 24Moving AB möjlighet att hjälpa till med alla olika typer av flyttuppdrag.

Exempelvis kan vi hjälpa till att flytta en tung möbel som kanske ska till återvinningen, till en släkting eller någon annanstans. Vi kan hjälpa till med en stor bohagsflytt där vi tar hand om demontering, flyttpackning, montering, transport till den nya adressen och så vidare. Vi kan även hjälpa ett företag att flytta kontoret, om det skulle vara aktuellt.

Om du funderar på vad din flytt kan kosta kan du med fördel fylla i vår kubikräknare, dock inget krav. Det underlättar en del om vi har så tydliga uppgifter som möjligt. Men om det känns krångligt kan vi naturligtvis ändå räkna fram ett bra pris.

Kubikräknare

Vare sig du står i startgroparna för att flytta ditt hem i Vellinge som privatperson, eller om du är på väg att ta itu med en företags- eller kontorsflytt, kan vi på 24Moving AB avlasta dig. Vi gör hela flytten mer lätthanterlig så att du istället kan fokusera på det som är viktigt.

Frågor & svar

Vår flyttfirma kan i Vellinge hjälpa till med alla förekommande flyttuppdrag, stora som små uppdrag.

Exempel på det kan då vara traditionell flytthjälp, olika former av transporter, bortforsling av gamla möbler eller annat, bohagsflytt, kontorsflytt, flyttstädning, magasinering, internationella flyttuppdrag och så vidare.

RUT-avdraget som vi administrerar tillsammans med Skatteverket innebär att arbetskostnaden kapas rejält då avdraget är 50% av arbetskostnaden.

Kravet för att kunna använda avdraget är att det finns en inkomst så att det går att reducera skatten samtidigt måste flyttfirman inneha F-skatt, vilket vi naturligtvis har.

Vi har självklart ansvarsförsäkring vilket är viktigt för din trygghet men även för vår trygghet.

Så om det skulle hända en olycka trots våra ansträngningar och vår skyddsutrustning kontaktar vi vårt försäkringsbolag som då reglerar en eventuellt skada.

Alla seriösa flyttfirmor i Vellinge har trafiktillståndet från Transportstyrelsen, så även vi. Tillståndet måste finnas för att få köra yrkesmässig godstrafik ute på vårt vägnät.

Det kan vara klokt att kontrollera trafiktillståndet inför din flytt här i Vellinge, det går att göra på transportstyrelsens hemsida.

Saknas trafiktillståndet kan det bli problem om ett försäkringsbolag kopplas in vid en eventuell skada. I värsta fall kan försäkringsbolaget faktiskt neka ersättning om tillståndet inte finns på plats.